Manegebodem aanleggen

  • ✓ Verhuur van machines en personeel
  • ✓ Kwalitatieve grondwerken
  • ✓ Gespecialiseerd in paardenbakbodems op maat

Wilt u een manegebodem laten aanleggen in de omgeving van de Flevopolder, Zwolle, Raalte of Apeldoorn? Van Norel Sportbodems is gespecialiseerd in de aanleg van verschillende soorten paardensportbodems. Dankzij onze ruime ervaring zijn onze diensten op maat van hoogwaardige kwaliteit.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

rijbak-aanleg

Manegebodem op maat aanleggen

Wanneer u van plan bent om een manegebodem te laten aanleggen, houden wij graag een telefonische kennismaking om het project met u door te spreken. Hierin vragen wij naar uw situatie en uw wensen. De aanleg van een kwalitatief goede manegebodem verschilt namelijk per klant. Zo is het gebruik van verschillende bodemsoorten afhankelijk van de grond op uw manege. Wilt u bijvoorbeeld een manegebodem laten aanleggen in Zwolle, dan heeft deze ander grondwerk nodig dan wanneer u een gevestigd bent in Raalte of Apeldoorn.

Wat is een goede manegebodem?

Als specialist in grondwerken snappen wij het belang van een kwalitatief goede manegebodem, alleen dan kunt u vertrouwd en comfortabel trainen met uw paard. Er zijn een aantal belangrijke zaken rondom een kwalitatief goede manegebodem laten aanleggen:

  • De bodem moet stabiel zijn en geen gaten of kuilen bevatten.
  • Een buitenbodem mag geen problemen hebben met het afvoeren van regenwater.
  • De bodem moet gemakkelijk in onderhoud zijn.

Een manegebodem bestaat altijd uit meerdere lagen. Zo dient de onderlaag als fundament en de toplaag als afwerking van de bodem. Soms bevat de bodem ook nog een middenlaag. Naast geschikt zand voor deze verschillende lagen, bieden wij ook producten die zorgen voor een verbeterde stabiliteit voor de toplaag van uw bodem.

manege-rand

Verschillende soorten bodems

Omdat het aanleggen van een goede manegebodem per situatie verschillend is, bieden wij meerdere bodemsoorten aan. Zo is de aanleg van uw rijbak altijd naar wens. We zijn gespecialiseerd in onder andere de aanleg van een eb- en vloedbodem. Deze bodem heeft een geïntegreerd bewateringssysteem, waardoor u de paardensportbodem nooit meer hoeft te beregenen. Dat is nog eens gemakkelijk in onderhoud!

Bel ons voor een manegebodem op maat

Wilt u de mogelijkheden voor een manegebodem op maat met ons bespreken? Bel ons dan op 06-21533908 voor een vrijblijvend advies. Na ons eerste telefonische contact hebben wij een beter beeld over het project, uw situatie en uw wensen. Zo stellen wij een offerte passend bij uw project op voor een verdere samenwerking.