Eb en vloed rijbak aanleggen in de Flevopolder

  • ✓ Verhuur van machines en personeel
  • ✓ Kwalitatieve grondwerken
  • ✓ Gespecialiseerd in paardenbakbodems op maat

Overweegt u een eb en vloed rijbak te laten aanleggen in de omgeving van de Flevopolder, Dronten, Apeldoorn, Raalte of Zwolle? Van Norel Sportbodems heeft de expertise in huis die u zoekt voor uw project. Het aanleggen van paardensportbodems vraagt om specialistische kennis en wij beschikken over ruime ervaring in dit vakgebied.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

rijbak-aanleg

Laat een kwalitatief goede eb en vloed rijbak door ons aanleggen

Als specialist in grondwerken weten we waar een goede paardensportbodem aan moet voldoen. Dit is afhankelijk per situatie, aangezien dit samenhangt met zaken zoals de grond op uw manege of in uw tuin. Het aanleggen van een paardrijbak is daarom altijd maatwerk. Door telefonisch met u het project, uw wensen en uw situatie door te spreken weten wij precies hoe wij bij u een kwalitatief goede eb en vloed rijbak aanleggen.

Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van paardenbakbodems

Onze ruime ervaring in paardenbakbodems zoals manegebodems, rijbakken en paddocks draagt bij aan de kwaliteit bij het aanleggen van uw nieuwe eb en vloed rijbak. De onderlaag van uw bodem moet zorgen voor een goed fundament van uw rijbak. Vervolgens maakt een toplaag de bodem van uw rijbak compleet. Het is belangrijk dat deze toplaag zorgt voor stabiliteit, zodat uw paard niet zomaar in een gat of kuil galoppeert. Daarom bieden wij naast een geschikte onderlaag ook hoogwaardige producten die zorgen voor een verbeterde stabiliteit van de toplaag. Bent u benieuwd naar hoe wij onze expertise in de praktijk brengen? Neem dan eens een kijkje in onze projecten.

manege-rand

Hoe werkt een eb- en vloedbodem?

De naam zegt het al, een eb- en vloedbodem zorgt voor een eb- en vloedsysteem. In deze bodem is de bewatering met behulp van drainagebuizen geïntegreerd, waardoor u zelf het de bodem nooit meer hoeft te beregenen. Overtollig water wordt op deze manier afgevoerd en bij droog weer wordt de bodem juist vochtig gehouden. Laat u een eb en vloed rijbak door ons aanleggen, dan gebruiken wij zorgvuldig geselecteerde zandsoorten die zorgen voor een stabiele en waterdoorlatende bodem.

Neem contact met ons op voor een eb en vloed rijbak op maat

Wilt u de mogelijkheden met betrekking tot het aanleggen van een eb en vloed rijbak met ons bespreken? Wij zijn telefonisch te bereiken via 06-21533908 om uw project te bespreken. Zo stellen wij vervolgens een offerte op maat voor u op. Ook voor vragen over een eb en vloed bodem, mag u contact met ons opnemen.