Rijbak aanleggen in de Flevopolder

  • ✓ Verhuur van machines en personeel
  • ✓ Kwalitatieve grondwerken
  • ✓ Gespecialiseerd in paardenbakbodems op maat

Wanneer u een rijbak wil laten aanleggen in de omgeving van de Flevopolder, Dronten, Raalte of Zwolle, is het team van Van Norel Sportbodems uiterst geschikt voor deze klus. Met onze ruime ervaring in dit vakgebied leggen wij een hoogwaardige rijbak passend in uw situatie en naar uw wensen voor u aan.   

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Manege

Laat een rijbak aanleggen met een hoge kwaliteit paardensportbodem

Bij een rijbak laten aanleggen is een goede paardensportbodem van belang. Deze bodem vraagt om specialistische kennis. Een goede paardenbak is afhankelijk van de bodem en de volgorde van opbouw. Wij beschikken over ruime ervaring in paardenbakbodems, zoals manegebodems, rijbakken en paddocks. Naast geschikt zand bieden wij tevens hoogwaardige producten die zorgen voor een verbeterde stabiliteit voor de toplaag van uw rijbodem, zoals Polyvlokken en Tapijtvezels.

Verschillende soorten paardenbakbodems

Binnen het aanleggen van een rijbak voor paarden, zijn wij gespecialiseerd in meerdere soorten paardenbakbodems:

  • Manegebodems: voor zowel binnen als buiten leggen wij kwalitatief goede manegebodems aan.
  • Rijbakbodems: voor de training van uw paard bieden wij hoogwaardige bodems voor rijbakken.
  • Paddocks: voor de vrije uitloop en ter ontspanning voor uw paarden leggen wij paddocks aan.

Kortom, voor elke situatie en wensen kunt u een geschikte rijbak op maat laten aanleggen. Weet u nog niet goed wat uw wensen zijn? Haal inspiratie uit onze voorgaande projecten!

manege-rand

Aanleg eb- en vloedbodem

Een eb- en vloedbodem aangelegd door ons als specialist in grondwerken biedt de juiste hardheid, stabiliteit en veerkracht voor uw paarden. Deze bodems zijn geschikt voor binnen en buiten. Hoe gaat het aanleggen van deze rijbak in zijn werk? Wij voorzien de paardensportbodem van een eb- en vloedsysteem: bodems met een geïntegreerd bewateringssysteem. U hoeft deze paardensportbodems nooit meer te beregenen. Door meer of minder water toe te voeren, stelt u de juiste hardheid van de bodem in.

Het geheim van deze bodem is de eb- en vloedtechniek. Via buizen en een put wordt extra water aangevoerd als de baan droog is. Dankzij diezelfde buizen is de waterstand nooit te hoog. De eb en vloed bodem bestaat uit verschillende speciale zandsoorten. Deze hebben we zorgvuldig geselecteerd: ze zorgen voor een bodem die stabiel is, maar ook waterdoorlatend.

Bel ons voor een rijbak op maat

Wilt u een nieuwe rijbak aanleggen of uw huidige rijbak opknappen? Neem contact met ons op via 06-21533908. Wij nemen graag de tijd om samen het project met uw situatie en wensen door te spreken. Zo kunnen we u zo goed mogelijk verder helpen en een offerte op maat voor u samenstellen.